Peter van Beek

Sinds 2005 ben ik afscheidsfotograaf. Hier ligt mijn passie.
Van vele vreugdevolle momenten worden foto’s gemaakt. Het vastleggen van een afscheid ligt gevoeliger: Uitvaartfotografie is nog steeds geen vanzelfsprekendheid. Terwijl het juist enorm waardevol is om op een later en rustiger moment foto’s uit de periode rond het overlijden van een dierbare te kunnen bekijken. Een fotoboek neemt u mee terug in de tijd en geeft u herinneringen. Een waardevol bezit. Voor u en ook voor (klein)kinderen.

In 1965 werd ik geboren in Heerde en groeide op in Veenendaal.
Sinds 1991 woon ik in Den Haag en ben getrouwd met Manoe. Samen hebben we 2 kinderen: Lena en Roman.
Na mijn opleiding tot (psychiatrisch) verpleegkundige volgde ik 2 kunstacademies.
Na vele journalistieke reizen ben ik naast reportage- en portretfotograaf ook docent fotografie, projectleider van diverse multiculturele projecten en initiator van de cultureel-maatschappelijke stichting Zona Luma
Mijn reportagefotografie en portretten vind u overigens op:
www.petervanbeek.com