Peter van Beek

Mijn naam is Peter van Beek, in 1965 geboren te Heerde en vanaf 4 maanden na adoptie opgegroeid in Veenendaal.
Sinds 1991 woon ik in Den Haag en ben getrouwd met Manoe. Samen hebben we 2 kinderen: Lena en Roman.
Na mijn opleiding tot (psychiatrisch) verpleegkundige volgde ik 2 kunstacademies.
Na vele journalistieke reizen ben ik naast reportage- en portretfotograaf ook docent fotografie, projectleider van diverse multiculturele projecten en initiator van de cultureel-maatschappelijke stichting Zona Luma
Mijn reportagefotografie en portretten vind u overigens op:
www.petervanbeek.com

Mijn passie ligt bij afscheidfotografie.
Van vele vreugdevolle momenten worden foto’s gemaakt. Het vastleggen van een afscheid ligt gevoeliger: Uitvaartfotografie is nog steeds geen vanzelfsprekendheid. Terwijl het juist enorm waardevol is om op een later en rustiger moment foto’s uit de periode rond het overlijden van een dierbare te kunnen bekijken. Een fotoboek neemt u mee terug in de tijd en geeft u herinneringen. Een waardevol bezit. Voor u en ook voor (klein)kinderen.